SOFWARE LIBRE

S O F T W A R E L L I U R E

From: rosana46, 5 minutes ago





SlideShare Link

jueves, 25 de octubre de 2007

AULA AUTOSUFICIENT D'ARIÑO (Teruel)

M'ha paregut molt curiós el vídeo sobre l'aula autosuficient, no pensava que hi haguera la presència d'aquestes noves tecnologies en la nostra geografia.
Com mostra el vídeo les noves tecnologies poden arribar a les aules i podem integrar-les sense cap problema, substituint els quaderns i els llibres de text per les "Table PC" i per Internet, conseguint que arribe igualment la informació a l'aula o, inclús, que n'arribe més, fent que siguen els xiquets els que busquen la informació i la seleccionen, desenvolupant una actitud crítica davant aquesta.
Els mestres també poden utilitzar aquestes tecnologies per a dinamitzar les seues classes amb videos, etc., fent-les més atractives per als xiquets. El seu paper també canvia, es passa de les classes magistrals a ser unes guies en l'aprenentage dels alumnes, revisant i supervisant la informació que adquireixen els alumnes, corregint els seus treballs, ...
Els xiquets, amb aquesta nova forma de donar les classes, estan més motivats que amb la forma tradicional i, com podem vore, per a ells no els resulta cap secret utilitzar les noves tecnologies.
Crec que les noves tecnologies s'haurien d'implantar poc a poc en totes les aules, ja que cada dia estan més presents en la societat; encara que, com diu en el vídeo, pense que són les zones més aïllades i que tenen menys accés a la informació on és més interessant que s'incorpore aquesta classe de tecnologia, en general, aquesta nova forma d'aula hauria d'estrendres a tots els llocs. És difícil ja que aquesta tecnologia té un alt cost, però a la llarga podria arribar. Ara bé, la tindrem nosaltres a les nostres aules???


http://es.youtube.com/watch?v=dkQ1Yr4iZiQ

No hay comentarios: